اهمیت تولید محتوا در وبسایت ها و شبکه های اجتماعی
شما در وبسایت تان محصول یا خدماتی را عرضه می کنید که مطمئنا چندین وبسایت دیگر وجود دارند که همان محصول و خدمات شما را عرضه می کنند، به طور مثال وبسایت فروش لوازم موبایل، خودتان را جای مشتری بزنید و در گوگل سرچ کنید خرید قاب موبایل، متوجه می شوید که بالای 100 وبسایت نمایش داده می شود که این محصول را عرضه می کنند، آیا شما به عنوان مشتری به صفحه دوم یا سوم گوگل هم سر میزنید؟ یا از بین 10 وبسایت صفحه اول انتخاب هایتان را انجام می دهید؟ وبسایت هایی که در صفحه اول نمایش داده می شوند بر چه مبنا و اساسی به 10 وبسایت اول گوگل رسیدند؟
اینجاست که مفهوم سئو (SEO) به خوبی آشکار می شود، بله وبسایت های اول بهینه سازی برای موتورهای جستجو را به خوبی انجام دادند و علاوه بر آن تولید محتوای خوبی دارند چرا که تولید محتوا مکمل بسیار خوبی برای بهبود نتایج سئو می باشد و این وبسایت ها در کورس رقابت با صدها و شاید هزاران وبسایت دیگر، وبسایت پویا و فعال تری داشته و گوگل آنها را در صفحات نخست نشان می دهد.

انواع سئو وبسایت
سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو به 2 نوع تقسیم می شود
1- سئوی اولیه : وظیفه طراح قالب و یا طراح سایت می باشد که استانداردهای اولیه را در سئو رعایت کرده و در قالب طراحی شده بگنجاند، مانند متاتگ ها، گذاشتن alt برای تصاویر، تنظیم درست robot.txt و htaccess و سایر موارد...
2- سئوی اختصاصی : این نوع سئو وظیفه متخصص سئو می باشد، چنانچه مرحله اول توسط طراح رعایت شده باشد کار برای این مرحله آسان تر می باشد، متخصص سئو کار با ابزار را خوب بلد است، تک تک بخش های سایت را به موتورهای جستجو معرفی می کند و بر اساس کلمات درخواستی وبسایت شما را سئو می کند.
کارنامه توسان در سئو
10+
سال تجربه
12+
مشتریان عزیز
12+
سئو انجام شده
تولید محتوا مکمل سئو برای رسیدن به نتایج عالی
هر چقدر سئوی وبسایت شما به اصطلاح خفن و عالی باشد، اما وبسایت شما نتواند روزانه یا هر 2 روز یک مطلب جدید با رعایت استانداردهای سئو درج کند، عملکرد کلی سئوی شما ضعیف تلقی گشته و نتایج خوبی به همراه نخواهد داشت، علاوه بر این مطالب مناسب که حاوی کلمات کلیدی یا عبارات خدمات و محصولات اصلی شما باشند، کاربران بیشتری را بواسطه سرچ این مطالب به سمت سایت شما سوق می دهد.
بسیاری از مدیران و صاحبان وبسایت ها هرگز وقت بروزرسانی مطالب را ندارند، مدیران موفق این کار را برون سپاری کرده و به افراد متخصص می سپارند :
انواع تولید محتوا به 4 بخش تقسیم می شود :
1- تالیفی : در این نوع تولید محتوا، کارشناس ما با توجه به ماهیت و موضوع وبسایت از صفر تا 100 محتوا را تولید می کند.
2- تالیف و ترجمه : همانند نوع اول با این تفاوت که از منابع دسته اول خارجی نیز کمک گرفته می شود
3- ترجمه ای : محتوا کاملا از منابع دسته اول خارجی ترجمه می شود و به فارسی سلیس و با رعایت استانداردهای سئو درج می شود
4- بازنویسی : محبوب ترین و پرکاربردترین نوع تولید محتوا می باشد، کارشناس تولید محتوا به استفاده زا مجموع منابع داخلی و خارجی مطالب را گردآوری کرده و بازنویسی می نماید و در انتهای مطلب نیز رفرنس می دهد (تاثیر عالی در سئو).
